Radiotystnad 

Hoppsan, nu har det än en gång hunnit rinna sådär mycket vatten under broarna sedan mitt senaste inlägg. Inte bra, inte bra!

En gissning skulle  vara att jag helt enkelt inte haft tid eller att hanteringen av tvillingarna, storebror och min högt älskade hustru tagit knäcken på mig. Ingetdera är dock sant.

Sanningen är den att jag egentligen inte haft något annat än tid. Även med ambitionen att hålla hemmet hyggligt renplockat, tvätthögen under halvmetersnivån och maten som serveras nöjaktigt näringsriktig så har jag haft oceaner av tid. 

Speciellt knäckt skulle jag väl inte heller kunna påstå att jag är. Tvärtom. Med två små rackare vars mat- och sovtider är mer exakta än Skalmans berömda klocka blir kosthållningen även för mig något som bäst kan beskrivas som en kroppsbyggares våta dröm. Regelbundet, nyttigt och förutserbart. (Låt vara att det dagliga träningspasset klockan åtta inte inbjuder till stordåd, men det finns ändå där.) 

Även om sömnkontot ligger alarmerande mycket på minus så skulle jag ändå, trots allt vilja sammanfatta min status som, ja, jag mår som en prins! 

Varför denna brist på skrivande kan då en vän av ordning undra. Jo i takt med att mina arvingars medvetenhet om omvärlden ökade tog det inte många månader förrän de började inse underhållningsvärdet i en Iphone, min IPhone i synnerhet.. Hur inne de än var i sin lek så räckte det med att jag tog mig åt fickan för att två små vilt tjutande gremlins skulle komma sättande i 180 knyck för att sno åt sig telefonen. Detta hade väl kanske i en pappavärld varit helt okej om det inte varit för den pyttelilla detaljen att en telefon och två jämnåriga arvingar utan undantag innebär fullskaligt krig. Konceptet vänta på sin tur har inte riktigt satt sig än i deras medvetande. Resultatet måste således med nödvändighet bli inget skrivande under arvingarnas vakna tid.

Samme vän av ordning som tidigare kanske undrar varför det då inte skrivs när arvingarna sover? Jo det skall jag tala om. 

Tvillingarna sover, i princip utan undantag 11:30 – 12:25. Denna tid skall hinnas med allt det som bara jag vill göra (och som av olika anledningar är olämpligt, ointressant eller rentutav förbjudet för den övriga familjen). Detta är vanligtvis

1) Call Of Duty-spelande på Xboxen (av någon outgrundlig anledning strängt bannlyst av högt älskade hustrun i arvingarnas närhet).

2) Jean Claude Van Dame filmtittande (även det av något för mig helt ogripbart skäl förbjudet av hustrun). 

3) Övningssvingar med golfklubba inomhus (lätt olämpligt med två små arvingar vars fysiska hälsa inte direkt skulle främjas av en järnklubba på näsan).

Summa summarum. Tiden när arvingarna sover är intecknad. 

Kanske, kanske börjar jag nu dock ana en öppning. De har ”växt ifrån” Iphonen! Peppar, peppar, håll tummarna!!

  

Ajabaja pappas telefon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s