Långresa

Då var det dags för den stora prövningen. Bilsemester med cirkus Martyrmannen! (Den som består av mig, min högt älskade hustru, tronarvingen och the twinsters.) En stuga har bokats, betalats och bekräftelsemail har erhållits. 

Hur mycket behöver man egentligen ha med sig frågar sig en vän av ordning. Tja, om jag säger såhär, så mycket som får plats, i vårt fall 575 liter bagage. 

575 liter bagageutrymme fördelas i min familj enligt följande.  Jag får 40, min femåring 20, min hustru 160 och tvillingarna 365 liter. Rättvist nej, nödvändigt ja. Bara en sminkväskan kräver idag sina modiga 20 liter. För att inte tala om vad två ihopfällbara barnsängar, två barnmatstolar och en tvillingsulky behöver i utrymmesväg. 

Processen att packa bilen blir lite som att stoppa korv. Väldigt mycket skräp som skall tryckas in i ett alldeles för litet utrymme. Inte en oblat skulle få plats när jag är klar. Vägen dit är dock allt annat än enkel. 

Jaha du vill ta med en kratta för att ha i sanden på stranden? Jaha, men då får vi ta ur spaden. Okej? Jaha du vill ha kvar spaden. Nej ingen hink, är du galen?

Jaha, du vill ta med fyra par skor, tre kuddar och fem finklänningar? Räcker det inte med en av varje? Nehe, okej, då tar Jag ur min deo, mitt schampo, min varma tröja, och mina långbyxor, 

Nej, nej ni får inte ta med varsin Bobby-car. Nej inte ens den lilla bilen. Var gjorde du av Adam, Felix? Hallååå!! Ahh hur hann du in till grannen Adam? Va, vänta, var är Felix nu?? Gaaahh!!!

Tur att min äldste son vet hur man packar smart.. 

  

Gosedjur och puffra.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s