Jagad

Det händer inte ofta, men nu måste även jag erkänna att jag känner mig en smula jagad. Inom loppet av en vecka skall jag ta mig igenom en huvudförhandling i tingsrätten och fyra sammanträden i hovrätten. 

Nu skall det förstås i ärlighetens namn erkännas att det inte direkt är Trustor-härvan som är uppe till prövning i något av målen. Men ändock. Känslan jag har i denna stund påminner mycket om när alla tre arvingar är förkylda och det är läggdags. Man fattar att det kommer att bli en svettig natt, men vet inte hur. Sannolikt ett antal timmar bärandes på ett gråtande spädbarn samtidigt som det andra skall tröstas och den krupphostande storebror skall fås att somna om. Ja lite den känslan har jag idag. 

Förhoppningsvis kan jag utnjyttja någon av flerbarnsfaderns förmågor att ta sig igenom sjuknätter till att leverera det mina huvudmän alla förväntar sig –  Grand Slam. 

Jag tänker som så att jag klarar av att lyssna på  tvillingarnas samstämmiga tjutande när de inte får som de vill. Då vore det väl själva fan om jag inte skulle kunna hantera ett gnälligt motpartsombud som försöker tjata hål i huvudet på mig.

Precis som småbarns gnällande har jag med största sannolikhet hört allt förut. På samma sätt som jag tålmodigt torkar upp efter ännu en bajsövning får jag torka upp all det skit som motparten levererar.

Jo jag tror att jag är redo. Timdebiteringen har ställts in på taxa dyr och deodoranten jag har under armarna skall hålla mig absolut torr de närmaste sju dagarna. 

Hit me with your best MF!++= Nooo worries!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s